De App Specialist

Welkom op mijn nieuwe website, wat leuk dat je even komt kijken!

Wie ben ik

Mijn naam is Brian Manuputty, dé app specialist uit Den Haag met een ongekende passie voor programmeren. Mijn carrière is ooit begonnen in de horeca. Dit was leuk, gezellig en op zijn tijd ook zeer uitdagend werk. Ik heb als leidinggevende dingen mogen leren die ik de rest van mijn leven mee zal nemen. Goede service, strakke werkethiek en een scherp oog voor wat de gast/klant wil, zijn kwaliteiten waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Ondanks dat ik terugkijk op een mooie tijd had ik toch een bepaalde onvrede waar ik mee rondliep. Ik wist dat er meer uit het leven te halen was en zo ben ik op zoek gegaan naar wat ik nu mijn passie noem.

De ontwaking

Tussen het werken in de horeca door ben ik begonnen met een simpele Java-cursus op internet. Het heeft ongeveer een week geduurd voordat ik mijzelf opgesloten had en niks anders meer wilde doen dan programmeren. Men denkt wel eens dat programmeren saai kan zijn, maar niets is minder waar. Het ontwikkelen van een applicatie is een uiterst creatief proces. Het bedenken en vervolgens maken van iets dat je in je hoofd voor je ziet, dat gevoel is ongekend! Het moment dat het tastbaar wordt, dat andere mensen gebruik kunnen maken van iets dat jij hebt bedacht/gemaakt is waar ik razend enthousiast van wordt.

Motivatie

Op het moment dat ik compleet geconsumeerd raakte door mijn nieuw gevonden passie realiseerde ik dat ik iets moois gevonden had. Ik heb toen een aantal drastische keuzes gemaakt. Gestopt met het werken in de horeca, begonnen met een deeltijd opleiding HBO-ICT en elk vrij uurtje dat ik over had spendeerde ik aan het beter worden in mijn nieuwe vakgebied. Nu vele uren verder heb ik zojuist een enorm project afgerond waar ik supertrots op ben (zie portfolio). Naar aanleiding van dit project heb ik besloten een nieuwe website in het leven te roepen. De plek waar ik vanaf vandaag mijn projecten op een mooie manier kan presenteren en af en toe een blog zal schrijven over allerlei verschillende onderwerpen met betrekking tot het maken van apps.

Merci

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit stukje te lezen. Mocht je geïnteresseerd zijn in wat ik nog meer te vertellen heb volg me dan op social media (klik hier). Via verschillende kanalen probeer ik iedereen op de hoogte te houden van wat ik doe. Nogmaals bedankt voor je bezoek en hopelijk tot snel!